Αναζήτηση

Πολιτική Απορρήτου

 Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.ziogasoe.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεται στη διεύθυνση Μακεδονομάχων 22 με ΑΦΜ 081459342 και υπάγεται στη ΔΟΥ Γρεβενών .

 τηλέφωνο : 0030 2462028406

 email : ziogasoe@yahoo.gr

Η αποδοχή της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου λογίζεται ως ελεύθερη δήλωση της συγκατάθεσής σας για τη συλλογή, χρήση και περαιτέρω διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς που σχετίζονται με τη χρήση του ιστοχώρου μας, και τις παρεχόμενες σε αυτόν υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο παροχής των υπηρεσιών του το κατάστημα συλλέγει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες και μέλη του οι οποίες ενδέχεται να οδηγούν στην άμεση ή έμμεση ταυτοποίηση τους

Σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο κάποιες από τις πληροφορίες που συλλέγονται αποτελούν προσωπικά δεδομένα Οι επισκέπτες χαρακτηρίζονται ως υποκείμενα δεδομένων και εμείς ως κατάστημα ως υπεύθυνοι επεξεργασίας των δεδομένων σας

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία από την Εταιρεία είναι κατάλληλα, επαρκή και περιορίζονται στις ανάγκες και τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται. Περαιτέρω επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που εγγυάται την ακρίβεια, τη συνεχή επικαιροποίηση και την ασφάλειά τους, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία, τυχαία απώλεια, καταστροφή ή ζημία, λαμβάνοντας κάθε τεχνικό και οργανωτικό μέτρο που κρίνεται κατάλληλο για τον σκοπό αυτό, ιδιαιτέρως, δε, δια της κρυπτογράφησης, της κωδικοποίησης, την ψευδωνυμοποίησης και της ανωνυμοποίησης των προσωπικών δεδομένων, καθώς και του ελέγχου, της παρακολούθησης και της τακτικής καταγραφής όλων των διαδικασιών επεξεργασίας. Το κατάστημα δεσμεύεται να επεξεργάζεται τα δεδομένα σας με θεμιτό και διάφανη τρόπο σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο δηλαδή τον γενικό κανονισμό για την προστασία δεδομένων και τις κανονιστικές πράξεις και αποφάσεις της αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Συνεπώς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο για σκοπούς οι οποίοι είναι ρητοί νόμιμοι και καθορισμένοι εξ αρχής ενώ δεν υποβάλουμε σε περαιτέρω επεξεργασία με τρόπο ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς

Επεξεργαζόμαστε μόνο τα δεδομένα που είναι κατάλληλα σχετικά και απαραίτητα για τους σκοπούς που θέτουμε για την επεξεργασία τους καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου τα δεδομένα σας να είναι ακριβή παρέχοντας σας τη δυνατότητα διόρθωσης και διαγραφής αυτών.

Διατηρούμε τα δεδομένα σας για χρονικό διάστημα το οποίο απαιτείται για τους σκοπούς που θέτουμε για την επεξεργασία τους

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των δεδομένων σας προστατεύοντας τα από μη εξουσιοδοτημένη η παράνομη επεξεργασία και τυχαία απώλεια καταστροφή ή φθορά. Το προσωπικό του καταστήματος δεσμεύεται για την τήρηση εμπιστευτικότητας και απορρήτου

Το κατάστημα επεξεργάζεται δεδομένα μόνο όταν τα παρέχεται οι ίδιοι. Ωστόσο αυτό δεν είναι δυνατόν να ισχύσει για ορισμένα δεδομένα που συλλέγονται με τη βοήθεια αρχείων cookies ή για ορισμένα δεδομένα τα οποία συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα λόγω της φύσης του διαδικτύου αμέσως μόλις επισκεφτείτε το κατάστημα ο διακομιστής μας καταγράφει τη διεύθυνση IP σας η οποία συνιστά προσωπικό δεδομένο καθώς και κάποιες ακόμα πληροφορίες όπως ημερομηνία η ώρα επισκέψεις κλ.

Η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων αυτών είναι το έννομο συμφέρον μας προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια δικτύων Πληροφοριών και υπηρεσιών από τυχαία γεγονότα οι παράνομες ενέργειες Αλλά και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τυχόν τεχνικά προβλήματα η επεξεργασία Αυτή είναι σύμφωνη με το σχετικό νομικό πλαίσιο καθώς δεν περιλαμβάνει σοβαρούς κινδύνους για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας

Πληροφορίες που μας παρέχετε εσείς

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε σε περίπτωση επικοινωνίας με το κατάστημα μέσω email όπου τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε είναι το ονοματεπώνυμο η διεύθυνση email με σκοπό την εξυπηρέτησή σας. Το κατάστημα σας παρέχει τη δυνατότητα να υποβάλλετε παραγγελίες χωρίς να είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού έχει τόσο τη δυνατότητα να δημιουργήσετε λογαριασμό. Στην περίπτωση τα δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι η διεύθυνση του e-mail, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα έπειτα από αίτημα σας προκειμένου να δημιουργηθεί το προφίλ σας το κατάστημα.

Με την υποβολή παραγγελίας προϊόντων μέσω καταστήματος ή μέσω τηλεφώνου τα δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση email, τηλέφωνο, διεύθυνση ,ΑΦΜ, εφόσον ζητηθεί τιμολόγιο . Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα αυτά προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις την παράδοση δηλαδή των προϊόντων καθώς και να εκδώσουμε νόμιμα παραστατικά.

Τέλος για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου τα δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι το email σας. Χρησιμοποιούμε το email σας προκειμένου να σας αποστείλουμε ενημέρωση σχετικά με νέα προσφορές και άλλα ζητήματα που θεωρούμε ότι σας ενδιαφέρουν σε σχέση με το κατάστημα μας.

Αποδεκτές των δεδομένων σας είναι το προσωπικό της επιχείρησής μας το οποίο επεξεργάζεται τα δεδομένα σας με αυστηρούς Όρους εμπιστευτικότητας.

Προκειμένου να είναι σε θέση να παρέχει τις υπηρεσίες του το κατάστημα διαβιβάζει ορισμένα από τα δεδομένα σας σε συνεργαζόμενες εταιρείες. Οι εταιρείες αυτές οι εκτελούντες την επεξεργασία επεξεργάζονται τα δεδομένα σας μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω και μόνο για λογαριασμό και εντολή του καταστήματος με την εξαίρεση τυχόν έννομων υποχρεώσεων. Κατά τη διαβίβαση των δεδομένων σας το κατάστημα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλιστεί το βέλτιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας.

Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική ή Speedex courier στην οποία παρέχουμε τα απαραίτητα δεδομένα για την παράδοση των προϊόντων.

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των συναλλαγών σας το κατάστημα χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες online  πληρωμών των τραπεζών ALPHA BANK για την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας.

Η πληρωμή με τη χρήση καρτών γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον των παραπάνω υπηρεσιών και σε καμία περίπτωση το κατάστημα δεν έχει πρόσβαση και δεν τηρεί αρχείο με τα στοιχεία των καρτών. Η χρήση της εκάστοτε πλατφόρμας διέπεται από τους όρους που θέτουν οι πάροχοι.

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται  αποκλειστικά και μόνο για χρονικό διάστημα το οποίο είναι απαραίτητο για τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας για παράδειγμα εάν έχετε αγοράσει προϊόντα από το κατάστημα υποχρεούμαστε να τηρούμε τα σχετικά παραστατικά για διάστημα τουλάχιστον 5 ετών.

Το κατάστημα παρέχει στα υποκείμενα των δεδομένων τα δικαιώματα που προβλέπονται στον νόμο και διευκολύνει την άσκησή τους. Συγχρόνως, παρέχουμε στα υποκείμενα πλήρη πληροφόρηση για τα δικαιώματά τους. Συγκεκριμένα τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν το δικαίωμα να ζητούν:

1. Την πρόσβαση στα δικαιώματά τους (πληροφορίες για την επεξεργασία)

2. Τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών τους δεδομένων

3. Τη διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων που έχουν παράσχει

4. Τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων

5. Τη φορητότητα των προσωπικών τους δεδομένων

6. Να εκφράζουν την εναντίωσή τους στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένωνΤο κατάστημα είναι υποχρεωμένο να ανταποκρίνεται στο αίτημά σας άμεσα και το αργότερο εντός ενός μηνός εφόσον κριθεί απαραίτητο λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων και η προθεσμία αυτή μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες

Η παρούσα πολιτική μπορεί να τροποποιείται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ελέγχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα την πολιτική μας καθώς η χρήση των υπηρεσιών μας συνεπάγεται την αποδοχή της εκ μέρους σας.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα επηρεάστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ως εξής: Ιστοσελίδα: www.dpa.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 6475600

Φαξ: +30 210 6475628

E-mail: contact@dpa.gr

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Σε περίπτωση αμφισβήτησης ή οποιασδήποτε αξίωσης σχετικά με τον παρόντα δικτυακό τόπο, θα ισχύει το ελληνικό δίκαιο, ανεξαρτήτως του είδους της διαφοράς.

Για όλες τις ενέργειες ή νομικές διαδικασίες που προκύπτουν ή σχετίζονται με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, την ισχύ της, την εφαρμογή, την εκπλήρωση ή παραβίαση ή το περιεχόμενο της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, αρμόδια είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια, των οποίων την δικαιοδοσία αναγνωρίζετε αμετάκλητα.

Παρά τα ανωτέρω, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της ενώπιον των δικαστηρίων του τόπου παραβίασης της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Ημερομηνία ισχύος της παρούσας 15/06/2022

Cart
  • No products in the cart.