Αναζήτηση

Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο Ηλεκτρονικό κατάστημα ziogasoe.gr

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν ξεκινήσετε την χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Κάνοντας χρήση αυτής της ιστοσελίδας είτε κάνοντας παραγγελία μέσω αυτής αποτελεί αποδοχή των γενικών όρων χρήσης και αγορών και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς. Η χρήση ή  η παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας αυτής αποτελεί δήλωση αποδοχής των όρων χρήσεως καθώς και κάθε άλλου όρου που πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου και που μπορεί να βρίσκονται εντός του παρόντος ιστοχώρου ιδίως : ‘Πολιτική Απορρήτου’,  “Τρόποι Πληρωμής”, “Τρόποι & Κόστος Αποστολής”, “Επιστροφές”.

Οι όροι ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες- πελάτες έχουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά τις τυχόν τροποποιήσεις.

Οι συμβαλλόμενοι με το ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτείται να έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα όπως ορίζουν τα άρθρα 127 επ. Α.Κ. Εφόσον η δικαιοπραξία ακυρωθεί ( Α.Κ. 180-181) για οποιονδήποτε λόγο, οι παροχές των μερών της δικαιοπραξίας αναζητούνται κατά τις διατάξεις του αδικαιολογήτου πλουτισμού (Α.Κ. 904επ.).

Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα.

Όλοι οι όροι είναι ουσιώδεις. Η παραβίαση, με οποιονδήποτε τρόπο, των όρων, από τον χρήστη-πελάτη επισύρει τις κυρώσεις της κείμενης νομοθεσίας και την υποχρέωση του χρήστη προς ανόρθωση κάθε ζημίας της επιχείρησης ή τρίτου. Η επιχείρηση σε περίπτωση παραβίασης των όρων αυτών, δύναται να απαγορεύσει στον χρήστη την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Ο επισκέπτης –  χρήστης του Δικτυακού μας τόπου οφείλει αφενός μεν να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες, αφετέρου δε να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου, ενώ απαγορεύεται ρητά η υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων που αντίκεινται στην NETIQUETTE Κώδικας Συμπεριφοράς Χρηστών INTERNET. Οιαδήποτε ζημία προκληθεί στο Δικτυακό μας τόπο ή στο Δίκτυο γενικότερα απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από τον χρήστη / επισκέπτη ανάγεται στη σφαίρα της αποκλειστικής του ευθύνης.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου σε

 • Σταθερό: +302462028406
 • Κινητό : +306972349825
 • e-mail : ziogasoe@yahoo.gr
 1. Στοιχεία εταιρείας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα που βρίσκεται στη διεύθυνση ανήκει στην ατομική επιχείρηση  με την επωνυμία Ζιώγας Δ. Ευαγγ. & Γεωργιος Ο.Ε. Με Α.Φ.Μ. 081459342, ΔΟΥ Γρεβενών, με έδρα την οδό Μακεδονομάχων γωνία & Εθελοντών Κισσαμιτων 3 .

Τηλέφωνο : +302462028406

Email : ziogasoe@yahoo.gr

 •  Προσωπικά Στοιχεία

Τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε υπόκεινται από εμάς σε επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Με την χρήση της ιστοσελίδας συμφωνείτε στην επεξεργασία αυτή και δηλώνεται την ορθότητα και ακρίβεια όλων των στοιχείων που μας παρέχετε.

 • Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Τα προϊόντα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος είναι διαθέσιμα μόνο στην Ελλάδα.

 • Κατάρτιση Παραγγελίας – Απόρριψη παραγγελίας

Η παραγγελία σας θεωρείτε κατηρτισμένη μόνο εφόσον λάβετε email «επιβεβαίωσης παραγγελίας» από εμάς και ολοκληρώνεται με την ολοσχερή εξόφληση της παραγγελίας και την παράδοση των προϊόντων.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε από την ιστοσελίδα οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή, είτε να επεξεργαστούμε το περιεχόμενό της.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να απορρίψουμε κάποια παραγγελία ακόμα και μετά την αποστολή του επιβεβαιωτικού email , το οποίο διατηρούμε το δικαίωμα να το πράξουμε.

 • Παράδοση Παραγγελίας

Η επιχείρηση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παράδοση- ολοκλήρωση της παραγγελίας ( με την επιφύλαξη της εξαιρετικής περίπτωσης) εντός της προθεσμίας που αναφέρεται στην επιβεβαίωση αποστολής , σε κάθε πάντως περίπτωση εντός τριάντα (30) ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν ανάλογα με την περιοχή παράδοσης είτε σε εξαιρετικές περιστάσεις.

Δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις Σαββατοκύριακα και Αργίες.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την παραγγελία εντός της προθεσμίας παράδοσης, θα σας ενημερώσουμε σχετικά δίνοντας την επιλογή σε εσάς είτε να συνεχιστεί η παραγγελία ορίζοντας νέα ημερομηνία παράδοσης είτε να ακυρώσετε την παραγγελία με πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Η παράδοση θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί με την φυσική κατοχή του αντικειμένου της παραγγελίας από εσάς ή τρίτο που έχετε ορίσει και θα αποδεικνύεται από την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας.

Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας , η σύμβαση θεωρείται άκυρη και επιφέρει την επιστροφή κάθε πληρωμής που λάβαμε από εσάς εκτός από τα έξοδα αποστολής τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη.

 • Τιμές Προϊόντων & Κόστος Μεταφορικών

Στις τιμές που αναγράφονται κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται o ΦΠΑ (24%) .

Οι τιμές αυτές, αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 70 € και για όλη την Ελλάδα .Για παραγγελίες κάτω των 70€, τα μεταφορικά έξοδα βαραίνουν τον πελάτη. Ο τρόπος αποστολής είναι είτε με μεταφορική εταιρεία για μεγάλα δέματα ή με την χρήση “courier” για μικρότερα, πάντα με γνώμονα την διασφάλιση ασφαλούς και έγκαιρης παράδοσης. Η επιχείρηση αναλαμβάνει να ενημερώσει εγκαίρως τον πελάτη για τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας. Τα δέματα παραδίνονται στην είσοδο της έδρας του πελάτη (πεζοδρόμιο). Η επιχείρηση διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων.

 • Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.ziogasoe.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 • Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης ή ελαττωματικών προϊόντων :

Η επιστροφή προϊόντων γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών εφόσον δεν αντιστοιχούν με αυτά που παραγγέλθηκαν ή βρέθηκαν ελαττωματικά.  Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή των προϊόντων είναι να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, μαζί με την συσκευασία τους και να συνοδεύονται με το παραστατικό πώλησης.

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες παραδίδονται άλλα από τα πωληθέντα, κατά είδος ή ποσότητα ή λείπει ιδιότητα η οποία έχει προηγουμένως συνομολογηθεί εγγράφως με την επιχείρηση ή το είδος φέρει ελάττωμα ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην επιχείρηση καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν την επιχείρηση αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την αυτήν τρόπος επιστροφής.

Στις περιπτώσεις αυτές ισχύουν τα ακόλουθα:

Το προϊόν παραλαμβάνεται και ελέγχεται για την διαπίστωση του αναφερόμενου ελαττώματος.

Υπό την ανωτέρω προϋπόθεση  θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο καινούριο, ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής, άλλως σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς την επιχείρηση.

Τα έξοδα αποστολής τόσο για την επιστροφή των προϊόντων στην επιχείρηση όσο και για την επαναπροώθηση στον ΠΕΛΑΤΗ του αντικατεστημένου προϊόντος βαρύνουν την επιχείρηση.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων – Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη :

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση των προϊόντων. Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, και με την  συσκευασία που το συνοδεύει σε άριστη κατάσταση. Το μεταφορικό κόστος επιστροφής βαραίνει τον πελάτη.

      Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν.

      Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η επιχείρηση υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των προϊόντων.

      Δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής παράδοσης.

      Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται με το ίδιο μέσο με το οποίο είχε γίνει η αρχική είσπραξη.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

 • Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Η επιχείρηση καταβάλει προσπάθεια ώστε να έχει ικανοποιητικό απόθεμα των προϊόντων που πωλούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, ωστόσο σε περίπτωση αδυναμίας εξυπηρέτησης ή εξαντλήσεως αποθεμάτων, ενημερώνει εγκαίρως τον πελάτη και κατόπιν  συνεννόησης και συμφωνίας προβαίνει στην επιστροφή της πληρωμής ή στην τροποποίηση της παραγγελίας.

 1. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού μας τόπου, ιδίως : κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση (download)», μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της επιχείρησης.

 1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του www.ziogasoe.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). . Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από την επιχείρηση γίνεται σύμφωνα με τις επιταγές του εθνικού νόμου 4624/2019 και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (ΕΕ), όπως συμπληρώνεται από την σχετική εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.  Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η www.ziogasoe.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα ΟΦΕΙΛΕΙ να ΜΗ χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του www.ziogasoe.gr .

Η παρούσα ιστοσελίδα, διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Η ιστοσελίδα www.ziogasoe.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του. Επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του www.ziogasoe.gr μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανήλικους, οι διαχειριστές της ιστοσελίδας  διαγράφουν τις σχετικές πληροφορίες. Επίσης, οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας είναι δυνατόν να επεξεργάζονται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών – πληροφοριών της.

 1. Cookies

Η ιστοσελίδα www.ziogasoe.gr χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη – χρήστη κατά την επιλογή ορισμένων υπηρεσιών του δικτυακού τόπου εφόσον ο χρήστης ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή κατά την εισαγωγή των στοιχείων του στις παραπάνω ιστοσελίδες.

 1. Περιορισμός Ευθύνης

Η επιχείρηση σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη και άνευ λαθών παροχή των υπηρεσιών και του περιεχομένου της, ούτε ακόμη την έλλειψη ιών, είτε πρόκειται για το Δικτυακό της τόπο, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων λαμβάνετε το περιεχόμενο της.

Ο Δικτυακός μας τόπος δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω δεσμών, hyperlinks ή διαφημιστικών banner, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη – χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

 1. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις, ερμηνεύεται δε με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του http://www.ziogasoe.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές εξ αφορμής της εν λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

 1. Επικοινωνία

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους “Γενικούς Όρους Χρήσης και Αγορών” ή με το website μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:
Σταθερού : +302462028406
Κινητού : +306972349825
e-mail : ziogasoe@yahoo.gr

Cart
 • No products in the cart.